Неділя, 19.05.2024, 01:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
НОВИНИ ФЕДЕРАЦІЇ
Меню сайту
Форма входу



Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук
Архів записів

Головна » 2013 » Травень » 1 » Чемпіонат області 2013
Чемпіонат області 2013
10:42

Чемпіонат з карате у місті над Латорицею



У дні цвітіння сакур традиційно Мукачево приймає учасників змагань з японського бойового мистецтва карате . Змагання були організовані Закарпатською обласною федерацією Шотокан карате-до та Департаментом освіти науки молоді та спорту Закарпатської ОДА. Спортсмени змагались у трьох розділах программи, демонструючи свої вміння та навички на двох спеціалізованих площадках. Як і завжди на змаганнях такого рівню юнаки та дівчата у дружньому запалі виявили  мужність в двобоях з «куміте» та майстерність і грацію у змаганнях з розділу «ката». Всі учасники змагань були поділені за допомогою комп`ютерного жеребкування на групи та категорії. Суддівська колегія була сформована  із досвідчених кваліфікованих суддів. Приемним є той факт, що на цих змаганнях не було травматизму. Спортсмени були добре екіпіровані, майстерно підготовленні, адже у змаганнях з Шотокан карате дозволяється «дозований  контакт»  учасників двобоїв.

Як розповів головний суддя змагань, майстер спорту України з карате Роман Михайлович Маслиган - «Рівень закарпатських каратистів з року в рік зростає. Це завдяки тому, що спортсмени почали частіше брати участь у змаганнях на місцевому та всеукраїнському рівнях. Так, нещодавно з чемпіонату України, що проходив в м. Харкові, наші спортсмени привезли купу нагород. Це теж свідчення продуктивної роботи тренерів на місцях» .

  Одже, перемогу святкують:

- Лендел Олександр, Забишний Сергій, Бауман Влад, Дзямко Андрій , Фабрицій Софія, Гонак Максим, Богатов Максим, Пристая Юліан, Граб Михайло,Шатохін Олександр , Шугайло Віталій , Росул Олександр. Які принесли перемогу Мукачівському СК «Сінай»;

-  Єгорова Юлія, Єгоров Сергій, Коваленко Андрій, Литвин Олександр, що  принесли перемогу команді СК «Шипка»;

- Кузан Антоніна, Ньорба Василь які здобули перемогу для своєї команди та тренера Фірки Юрія з СК «Тхеан» та Чорба Василь з Іршавського СК «Атлант» порадував перемогою свого тренера Бреуса Володимира.

 Спортсменам, які виконали вимоги «Єдиної спортивної кваліфікації України» за результатами виступу на змаганнях, буде присвоєно спортивні звання та спортивні розряди.







Переглядів: 666 | Додав: shinai | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]